Shonsu, ja mogę 5 i 6, a czwarty właśnie ściągam więc jak dam radę to też mogę Chyba, że 7th woli przynieść, bo on cośtam miał oryginalne to chyba trochę wyższa jakość ;p A ma ktoś jakieś propozycje co do miejsca?
PS Rinna - liceum to najlepszy okres na olewanie. nauki. Ja się uczyłem całą podstawówkę i gimnazjum i powiedziałem dość. W liceum uczę się codziennie tyle czasu co w 3 podstawówki i jakoś nie mam specjalnych problemów. Im więcej starasz się nauczyć, tym większy masz mętlik w głowie i tym mniej wiesz. Szkoła to fałszywa propaganda kryjąca się pod pozorami nauki. A tak na poważnie, trzeba trochę wyluzować, kilka godzin jednego dnia na luzie i w doborowym towarzystwie może tylko pomóc
Dobra nie demotywujcie dziewczyny, to nie jest szkoła tylko matura, egzamin państwowy;D Zresztą ja też ten szit zdaje w tym roku i mnie również proszę nie demotywowac:D
Proponuję spotkać się o 12:00 pod GC i potem standardowo SiD. Jako że spotkanie mniej oficjalne to chyba nie potrzebny nam jakiś bardzo konkretny plan. Możemy sobie luźno pogadać o propozycjach na najbliższe spotkania i różnych nowościach.
_________________ Ludzie mówią, że jestem pijakiem...
Chodnikowym równym chłopakiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum